Marknadsföring en utmaning!

Har nu haft min firma i lite över en månad. Tiden rullar på och jag har en del coachningsjobb. Känns riktigt roligt. Men jag skulle kunna ha mer och min ide är att kunna coacha främst via nätet (Skype) eller telefon är en utmaning jag försöker att lösa.

Har idag skapat firmans Facebooksida. Tänker mig att via kan kan jag nog nå människor som vill ha och behöver en personlig coach via nätet!

Skrev följande text! Den är kanske blev lite lång. Får jobba vidare med den.

Ge mig gärna respons på den texten. Kanske du också har tips på hur och i vilka kanaler jag ska hitta mina kunder?

Kan man ha en personlig Coach på nätet? Ja det kan man!

Själv brukar jag ställa mig frågan om det inte skulle vara bra med en PT (personlig tränare). En person som ser mig och som har kunskap att ta mig dit jag vill komma i min träning. En person som under en timma enbart har fokus just på mig!

En personlig coach är ungefär detsamma. En person som är kunnig i hur man via en pedagogisk samtalsmetod hjälper till att ta klienten dit hen vill komma. Hjälper till att kartlägga utmaningarna, använder metoder för att vidga perspektiven för att sen hjälpa klienten att formulera sin handlingsplan som gemensamt följs upp i kommande samtal. 

Den professionella coachen behöver inte vara expert på din utmaning. Det är du som har kunskapen. Coachen hjälper till med verktygen och förändringsprocessen. Ungefär som den personliga tränaren. För hur jag än vänder mig så är det jag själv som måste träna för att jag ska se resultat!

Jag coachar via Skype (och telefon).
Bra både för dig, för mig och för klimatet! Vi spar både tid och resor! Dessutom kan du bo var som helst på denna glob bara du har en internetuppkoppling!

Jag coachar också vid personlig träff om du skulle föredra det (om du inte bor för långt från Stockholm 🙂.

Processen för att komma igång

1. Vi gör en coachningsöverenskommelse som är konfidentiell. Innehåller bland annat hur coachningen ska ske och vilka mål du/ni vill nå.

2. Vi planerar för regelbundna samtal. Enstaka tillfällen, kvartalsabonnemang på fri coachning under tre månader, eller i någon annan form vi kommer överens om.

3. Vi gör avstämningar under processen för att säkerställa att det går i rätt riktning och i rätt takt.

4. Avslutas med en utvärdering av vad du/ni lärt, gjort och fått för effekt av coachningen.

Jag förbinder mig till tystnadsplikt både under och efter coachningen.

Är du en privatperson, chef, ledare eller någon annan med utmaningar som du behöver coachning för att lösa? Jag blir gärna din personliga coach!

Ta kontakt för prisförslag. Jobbar du med att utveckla för hållbarhet så ger jag dig rabatt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *