Coaching – individuellt – grupp – på nätet eller på plats

Coachning är en kraftfull pedagogisk samtalsmetod som hjälper till att fokusera på utmaningar, finna nya perspektiv, hitta lösningar, planera och utföra konkreta handlingar så att den önskade förändringen verkligen sker.

Coachningstjänster.

Coachning individuellt via nätet (eller på plats)

Syftet med coachningen är att fokusera på dina utmaningar och hitta vägar till den förändring som du vill åstadkomma. En Coachningssession är 60 minuter. Enstaka tillfällen kan fungera men jag rekommenderar minst tre sessioner för att nå en förändring.

 Coachning för ledare och chefer via nätet (eller på plats).

Syftet är att fokuserar på dig som ledare och de utmaningar som du har i ledarskapet. En Coachnings-session är 60 minuter. Jag rekommenderar minst 3 coachnings-sessioner.

Coachning och handledning i ledarskap med coachande förhållningssätt via nätet (eller på plats).

Syftet är att förutom coachning också få handledning för att bli tryggare i ditt ledarskap utifrån ett coachande förhållningssätt.
Samtalen kommer att vara en mix av coachande samtal och rådgivning/handledning i ledarskap med coachande förhållningssätt.

Gruppcoachning via nätet (eller på plats).

Syftet är att  coacha gruppen mot det syfte som kunden/gruppen har satt upp med coachningen. Et bra sätt att sätta upp gemensamma mål och planer hur ni ska nå dessa gemensamt. Gruppcoachning via nätet går att ordna via en webinartjänst.

Coaching och promenad (i Stockholmsområdet)

En uppfriskande promenad och samtidigt hitta lösningar på dina utmaningar.

Vi vet att det är lättare att tänka och prata om lite svårare utmaningar under en promenad.

Coachning fungerar utmärkt som samtalsmetod under en promenad.

Enstaka tillfällen kan fungera men jag rekommenderar minst tre sessioner för att nå en förändring.

Coachning är inte terapi, behandling eller handledning.

Det grundläggande är att jag som coach leder dig i din takt genom en process som ger den förändring som du önskar. Coachning är en pedagogisk samtalsmetod. Det är viktigt att skilja på vad som är coachning och vad som är terapi och behandling. Behöver du något annat än coachning så hänvisar jag dig gärna till rätt expertis.

Jag coachar helst via nätet.

Coachning via nätet ger både coachningsklienten och mig som coach frihet och effektivitet. Dessutom är det klimatsmart.

Så här kan det se ut när du träffar mig via nätet

 

Vi är inte platsberoende (bara vi har en skapligt bra nätuppkoppling så räcker det med en Ipad eller mobil för att få kontakt).

 Processen för att komma igång

  1. Vi gör en coachningsöverenskommelse som är konfidentiell. Innehåller bland annat hur coachningen ska ske och vilka mål du/ni vill nå.
  2. Vi planerar för regelbundna samtal. Enstaka tillfällen, kvartalsabonnemang på fri coachning under tre månader, eller i någon annan form vi kommer överens om.
  3. Vi gör avstämningar under processen för att säkerställa att det går i rätt riktning och i rätt takt.
  4. Avslutas med en utvärdering av vad du/ni lärt, gjort och fått för effekt av coachningen.

Priser

Jag tillämpar prissättning utifrån tjänst och klienten (betalningsförmåga). Coachning via nätet är billigare än coachning på plats. Hör av dig så lämnar jag gärna ett prisförslag efter att vi har kommit fram till vilken tjänst och behov av coachning som finns.

Boka tid för ett första samtal

Ta kontakt för mer information och ett första samtal( kostnadsfritt) där vi tillsammans kommer överens om att det är coachning som passar just dig/er.Jag lämnar sedan ett prisförslag.