Samtal och Träning stärker dig som ledare!

Påståendet ovan är sant!

Vår hjärna är i grunden lat och därför behöver vi andra som "puschar" oss utanför komfortzonen. Det är då vi lär oss nya saker och skapar nya sätt att hantera oss själva och våra medskapare!

Vem du är eller vilka utvecklingssteg du vill ta vet jag inte? Det jag vet är att allt för många ledare inte satsar på sin egen utveckling, inte tränar upp sina förmågor, inte ger plats för sin personliga utveckling.  

I ett av mina mest utmanade ledaruppdrag tvivlade jag på mig själv som ledare många gångar. Jag visst vad jag vill göra men stressen tog över och hindrade mig.

Min lösning blev att skaffa mig en utbildad coach. Då förstod jag att en ledarskapscoach borde jag ha haft vid min sida för länge sedan.

Coachen hjälpte till att sortera upp det som skavde (inte var som jag ville att det skulle vara) , gav mig nya perspektiv som gjorde att jag hittade lösningar för att sedan se till att jag gjorde min konkreta actionplan och genomförde den. 

Det var en av mina bättre investeringar.

Nu är jag utbildad och certifierad ICF coach (ACC), har skaffat universitetspoäng i ledarskap och ledarskapsutveckling. Certifierad i att mäta EQ och kompletterade med att utbilda mig till diplomerad Mindfulnessinstruktör. Allt detta lutar jag mot lång egen ledarerfarenhet. 

Jag liksom strävar efter att vara klimatsmart. De jag coachar träffar jag via nätet. Både klimatsmart och tidseffektivt!

Vårt samarbete kan träna dig till att bli den ledare du vill vara! 

Steg ett!

Fyll i formuläret och Boka ett gratis samtal Nu!

Ser fram emot samtalet!

Allt gott,

Conny Wahlström /Coach 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.