Vad händer -efter semestern?

Har du återkommit till jobbet efter förhoppningsvis några sköna veckor. Själv har jag haft ledigt och njutit av sommarvärmen även om bränder och extremtorkan har tagit bort en del av glädjen. 

När vi har varit lediga i några veckor tänker vi ofta klart. Sista veckan innan det är dags att börja jobba igen är det inte helt ovanligt att jobbet börjar komma tillbaka i tankarna. Våra hjärnor fungerar som bäst när de är utvilade. 

För mig är det två tillfällen per år som jag har utvärderat vad jag håller på med. De två tillfällena inträffar vid nyår och under sommarsemestern. Frågor jag ställer mig är: Vill jag jobba vidare med vad jag gör just nu?  Om jag vill det, är det några förändringar jag vill göra? Är jag nöjd? Om inte, vilka förändringar vill jag göra för att vara nöjd?  Är det dags att ta ett större steg och göra den där förändringen jag under en längre tid har tänkt på? Är jag lycklig?   Känner du igen dig? Har du liknande tankar?

Den bistra sanningen är att det blir ingen förändring om vi inte konkret gör något!  Tyvärr hamnar många av våra ambitioner i glömska när vardagen kommer igång igen. De ligger där i bakgrunden och maler, görs sig då och då påminda men vi tar inte tag i dem. Ofta hittar vi massa ursäkter.  Det känns helt enkelt jobbigt. 

Behöver det vara så?  Att vi drömmer och vill förändring men inte genomför dem?

Förändringar tar kraft och energi. Ska man förändra behöver man ta sig ur sin komfortzon, ta risker, kanske till och med bli obekväm för andra runt omkring oss. Alla de känslorna gör att vi stannar kvar i det trygga och kända och avstår från att göra de där förändringarna vi ville göra. Hjärnan är konstruerad så att det som är okänt varnar den för. För att skapa förändring behöver vi ta kontroll över våra tankar och medvetet jobba oss systematiskt emot de förändringar och mål som vi vill uppnå. Ofta behöver vi vara uthålliga över tid och gärna ha någon som stödjer oss i vår förändringsprocess.

Från tanke till resultat krävs handling. Här är ett enkelt verktyg som du kan ladda ner och göra din kartläggning: Förändring för eller emot

Jag coachar människor för att de lättare och snabbare ska nå sina mål. Att uppnå sina mål gör att vi mår bra och tar styrningen över våra liv. Vi kan kallade det för ett bra självledarskap. Kan jag stötta i den processen genom coachning så har jag gjort ett bra jobb och du har nått en del av dina mål. Vad coachning kan du läsa mer om här: Om coachning 

Jag vill ge dig ett erbjudande:

För att du ska påbörja din resa mot dina mål du tänkte på under semestern erbjuder jag en coachsession på ca 60 minuter. Jag hjälper dig att kartlägga dina mål och dina vägar framåt. Du får en möjlighet att träffa mig face to face via nätet. Detta till ett starkt reducerat pris på 450 Svkr (inklusive moms till privatpersoner, ex moms till företag) 

Låter det bra?

Klicka på länken nedan. Du kommer då till en sida där du lämnar namn och kontaktuppgifter samt bokar in en tid via min kalender. 

Länk: Boka första coachsessionen med Conny 

PS. Erbjudandet gäller fram till 15 september 2018. Coachsessionen är via nätet eller telefon. DS

PSS. Förändringar tar oftast tid att genomföra. Därför jobbar jag med coachprogram på minst tre månader för en fast kostnad. I det ingår fri coachning, möjlighet att delta på eventuella webinar. Allt via webben eller telefon. Du har mig som din förändringspartner under tiden och jag finns med bakom de steg som du tar mot dina mål. Hörs det bra ut?  DSS

Boka den första sessionen för enbart 450 Svkr. Sen tar du ställning till om vi ska jobba vidare. DS

Länk: Boka första coachsessionen med Conny 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi tar gärna emot dina synpunkter!

Hör av dig så tar vi ett samtal via webben eller telefon! 

Klicka här!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.