Det är dags för mig att bli hel!

Coach, politiker och människa!

Öppnade min enskilda firma 2017. Har sedan dess haft en verksamhet som har gått lite upp och ner. Mestadels har jag coachat enskilda personer, människor som har haft någon form av ledarfunktion. De har oftats jobbat på större företag, i politiken eller helt enkelt varit människor som varit lite vilsna och behövt en coach. Har också haft möjlighet att utbilda ledare i ledarskap, kommunikation, konflikthantering mm. Tyvärr har jag aldrig tjänat några större pengar på verksamheten. Det var en besvikelse att börja med. Men....

Parallellt med detta har jag fortsatt att vara politiker. Sedan några år tillbaka mestadels fritidspolitiker i Region Jämtland Härjedalen. Har hela tiden varit miljöpartist. Lämnade Stockholm  2020 och bosatte mig på en liten gård i Jämtland tillsammans med min sambo. Här har jag får, hönor, ankor och bin samt odlar grönsaker. 2021 den 6 augusti fick jag en hjärtinfakt. För mig helt överraskande. Jag hade ju lämna Stockholm och det stressiga livet och nu både lugnt och skönt på landet. Det var tungt att komma tillbaka och igen orka ta tag i livet. Men det gav mig också nya perspektiv. En kraft i att bestämma mig för vad jag vill anvönda min tid framöver till.

Under tiden jag har haft min coachverksamhet har jag varit noga med att hålla mina egna politiska värderingar borta. Det var något som skavde och jag var noga med att inte tala om de erfarenheterna om inte någon klient direkt frågade mig. 

För också några år sedan närmare bestämt 2019 utbildade jag mig till mindfulnessinstruktör.  Samma år gick jag en climatcoachnings utbildning. 

Mindfulness har givit mig verktyg att vara här och nu. Mer fokuserad, mindre stressad och en kunskap om mig själv. Mediterar regelbundet även om det inte blir varje dag.  I min egen rehabilitering från hjärtinfarkten har mindfulness varit något jag kunde hålla mig i, ett verktyg som gav mig en medveten närvaro.

Mitt mål med min verksamhet är att framöver stötta och stärka människor som på olika sätt vill bidra till att skapa ett hållbart samhälle. Som ser utmaningarna med klimatförändringarna och hotet mot den biologiska mångfalden. Som vill skapa ett samhälle som håller ihop socialt och tar kampen för att behålla och utveckla demokrati och internationell solidaritet. Människor som vill göra skillnad men som inte alltid orkar. 

Verktygen jag använder är coachning och mindfulness. Kommer ta betalt för min tid och kunskap. Men inte mer än att alla ska ha möjlighet att kunna var amed. Pröver en affärsmodel där var och en betalar det som var och en har möjlighet med. Börjar det ramla in inkomster så kommer jag framöver att använda minst 10% av dem till att stärka organisationer som jobbar med hållbarhet på något sätt. 

Jag tror att det går att blanda ett starkt engagemang i samhällsutvecklingen med att vara en professionell coach och mindfulness instruktör.

Dessutom tänker jag testa en ekonomisk modell som innebär betalning efter ekonomisk förmåga!  Du kan få ett riktpris men sen bestämmer du vad du har råd med. 

Om det kommer att fungera eller inte får framtiden utvisa!

Pröva mig! 

 

 

Vi tar gärna emot dina synpunkter!

Hör av dig så tar vi ett samtal via webben eller telefon! 

Klicka här!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.