Nystart känns alltid bra!

Nu är det allvar!

Nu är jag i början på mitt andra år som företagare. Det börjar kännas som allvar och det här året kommer att visa om jag kommer att kunna leva på verksamheten. Förra årets resultat visar dessvärre röda siffror men jag har haft roligt och lärt mig massor av nya saker. Det är väll så det ska vara.

Några steg framåt och något steg bakåt som gör att man lär sig ännu mer.   Det finns många gropar att falla i som företagare och entreprenör. En är att idéerna stannar vid planer och inte sätts i verket. Faktum är ju att det händer ju inget innan man gör det! Så enkelt och svårt är det.

Mitt motto för det kommande året är "Learning by doing".

När jag tänker på det så var det så jag började min egna utveckling och resa en gång i tiden. Som scout i Sävsjö. Tidigt blev jag scoutledare och växte med uppgiften. Många andra som fanns med i scoutverksamheten har säkert också haft stor nytta av de åren som vi hade tillsammans. Då var vi modiga. Försatte oss i utmaningar i form av vandringar, forspaddlingar och mycket annat. Allt under vägledning och vad jag förstår nu en blandning av handledning och coachning. Mottot för scouterna var "learning by doing" och det var verkligen det vi växte av.

I kommande inlägg  berättar jag mer om mina planer eller framför allt vad jag gör. Förutom det ska jag dela med mig av kunskap och erfarenheter. 

Nästa inlägg kommer att handla om struktur som gör att arbetet blir lättare. Jag säger bara epost och inboxen, jag  tror du förstår vad jag menar!

Delar en artikel som många år efteråt är riktigt rolig att läsa!  

 

Vi tar gärna emot dina synpunkter!

Hör av dig så tar vi ett samtal via webben eller telefon! 

Klicka här!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.