Tack 2018 - Nya planer för 2019!

 

Det är en härlig känsla att titta tillbaka på året som har passerat. För mig brukar det bli en positiv överraskning när jag summerar vad jag har lyckats med eller har försökt att lyckas med. Jag reflekterar över mina misslyckanden. Men jag stannar inte där! Medvetet skriver jag ned mina framgångar, det jag har mått bra av och det jag har lärt mig det gångna året.

Att fira framgångar är viktigt. Klappa sig själv på axeln, och konstatera att jag gjorde så gott jag kunde utifrån de förutsättningarna jag hade. Det gör att jag mår bra och får energi för kommande utmaningar. Ännu starkare blir det om man delar sina framgångar med andra som jag nu gör.


Några saker som jag är stolt över och vill fira!

 - Utvecklat ledarskapscoachning och utbildning via nätet

Klarade ICF certifieringsprocess i början av året och är sedan dess ICF Associate Certified Coach.

Ett av mina mål är att bedriva verksamheten via nätet. Tidseffektivt och klimatsmart både för mig och kunderna.

Har coachat nästan uteslutande via nätet. Det har fungerat bra. Mestadels hemifrån men också från husbilen. Har haft webinarier i form av utbildningar. Hemsidan får besök. Mitt digitala bokningssystem fungerar perfekt!  

- EQ

Har börjat att jobba med emotionell intelligens, EQ, som bas för att stärka ledare. Certifierade mig i mätverktyget EQ-i 2.0. Det känns bra att stärka ledare i att få syn på sina emotionella och sociala förmågor så att de kan utveckla och använda dem i sitt ledarskap. 

Mitt tips till dig:

Ha ett möte med dig själv. Summera ditt år och framför allt hitta dina framgångar stora som små. Dela dina framgångar med någon. När summeringen är gjord så kommer nästan planen för 2019 av sig själv. Våga sätta mål. Gärna mål som går att utvärdera och är nåbara. Mål som strävar mot din kanske lite längre visionen av vad eller hur du vill ha ditt liv framöver.

Hur kommer 2019 att bli?

Ett nytt år känns alltid som oskrivna blad och ger en känsla av nystart. Det är vad jag gör och inte vad jag tänker göra som gör skillnad! Löftet till mig själv är att i göra mer och våga misslyckas! Utan försök kan man inte lyckas och av misslyckanden lär man sig!  Eller hur?

Mina mål för 2019 är:

  • att vidareutveckla coachning och utbildningar via webben.
  • att arbeta med EQ. Ge fler möjligheten att stärka emotionella och sociala förmågor bland annat genom att erbjuda mätning av EQ.
  • att i större utsträckning coacha ledare och verksamheter som vill stärka hållbarhetsarbetet i alla dimensioner. På så sätt bidra till ett hållbart samhälle.
  • att vidareutbilda mig i coachning och förändringsarbete.
  • att utbilda mig vidare bland annat i kommunikativt ledarskap och klimatledarskap. Har kommit in på de distanskurserna. Ser fram emot det.
  • att erbjuda mina tjänster till ännu flera ledare och organisationer. Bli konkret och sälja.
  • att skapa fler stärkande samarbeten med kollegor och verksamheter.
  • att ta hand om mig själv och planera för nya äventyr :)

Till sist!

Hoppas du fick lite inspiration och att du NU bokar in en tid med digsjälv. Summera 2018 och gör din plan för 2019. Prata med andra om dina framgångar och mål. Det gör att du lättare når de mål du vill och inte låter omständigheterna runt dig styra. 

Lycka till!

 

Önskar dig Trevliga helger framöver och att vi ses och hörs under 2019!

Conny


PS Vi åker tåg till Norge över Julhelgerna. Bilden är inte från Norge men vi kommer att resa i liknade omgivningar. Ser fram emot det. DS.

PSPS Har du någon i din omgivning som kan bli stärkt av mig som ledarskapscoach? Tipsa dem eller ge mig kontaktuppgifter så att fler får möjligheten att stela sitt ledarskap och bli trygga och effektiva ledare. DSDS 

 

Vill du ha kontakt med mig?

Boka Direkt I Min Kalender Så Hörs Vi!

Besök min hemsidag!

Klicka Dig Direkt Till Hemsidan! 

 

 

Vi tar gärna emot dina synpunkter!

Hör av dig så tar vi ett samtal via webben eller telefon! 

Klicka här!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.